Emanuela Giorgi

Ik ben Emanuela Giorgi en van origine Italiaanse. ”Fare la bella figura” is in Italië aan de orde van de dag.
Naast dat de pasta mij met de paplepel is ingegoten, is dit ook het geval met kleding, stijl & kleur.  Kleding is een kwestie van gevoel! Kleding communiceert de hele dag door, het is een stukje persoonlijkheid.

Na de mode-opleiding ben ik me nog meer gaan verdiepen in styling, kleur, materialen en pasvormen; dit heb ik in Milaan, Parijs en San Francisco gedaan en elk land heeft dan ook zijn eigen modebeeld.

Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van dames- en herenkleding heb ik met heel veel plezier gewerkt voor diverse grote merken en winkels ( o.a. Oger, Claudia Sträter en een Italiaanse damesmodezaak ) Na vele jaren de inkoop en verkoop gedaan te hebben, de VM en styling verzorgd te hebben voor vele bedrijven heb ik toch besloten me meer te willen richten op  persoonlijke en bedrijfsmatige stijladviezen.

Ondanks het gemak van online shoppen op het tijdstip dat dit jou uitkomt, hebben veel mensen nog steeds behoefte aan persoonlijke aandacht en advies op maat.

Het aanbod in de winkels is enorm. Door op voorhand te weten welke pasvorm, stijl en kleuren jou staan en welke materialen jou beter laten uitkomen, heb je de eerste winst al te pakken!

Ik kan je helpen met kleding- en stijladvies, kleuradvies, personal shopping en zakelijk kledingadvies. Hierbij kun je uiteraard zelf je wensen aangeven. Want:

Hoe belangrijk is uitstraling voor jou?

Menu