Maatkleding voor dames & heren

Soms weten dames en heren zich niet altijd goed te kleden, passend bij hun functie of de gelegenheid. Voor een werknemer is het van belang dat deze met zijn kleding het imago van het bedrijf correct weergeeft.

Hoe combineer je de kleding optimaal? Welke kleur en style kun je het beste kiezen? Wat wil je uitstralen of bereiken? Het zijn vragen die Just Your Style voor je kan beantwoorden. Je kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en een professioneel advies dat volledig is afgestemd op je behoeftes.

Een goed maatpak heeft niet alleen een hoog draagcomfort. Een prettig zittend pak of shirt draagt ook bij aan uw zelfvertrouwen. U kunt bij Just Your Style terecht voor maatpakken en maatshirts voor zowel dames als heren.

Maatpak vanaf €619.-

Maatshirt vanaf €149,-

Werkwijze

Kleren maken de man. Ik geloof dat een goed zittend pak de basis is van elke garderobe. Een kleine weerspiegeling van jouw karakter en identiteit.

Van de maatvoering tot het kiezen van een geschikte knoop, elk aspect van het pak wordt ontworpen naar jouw voorkeuren. Hiervoor werk ik volledig *bespoke. Voor elk pak wordt voor jouw een patroon getekend aan de hand van verschillende meetpunten. Hierbij kijk ik naar je lichaamshouding, verhouding van je figuur,  maar ook je levensstijl en uitstraling. Zo kan ik je een pak garanderen dat niet alleen mooi aansluit op het lijf, maar ook uitblinkt in comfort, esthetiek en duurzaamheid.

Hoogwaardige stoffen en afwerkingen

Je kunt kiezen uit hoogwaardige stoffen, elke stof is nauwkeurig geselecteerd op wol soort, weving en duurzaamheid. Een groot assortiment aan voeringen, knopen en garens. Samen ontwikkelen wij een pak die aan al jouw eisen voldoet.

 

* Bij bespoke maakt men voor iedere individuele klant een uniek patroon. Dit in tegenstelling tot Made-to-Measure, dan wordt gebruik gemaakt van een basispatroon.

Menu